30 AUG XTRA | Yoga Nidra & Reiki

Tijdens Yoga Nidra doe je geen ingewikkelde poses, maar wordt je liggend door middel van een geleide meditatie in de staat tussen wakker en slapen gebracht. Deze staat helpt je om je onderbewuste te programmeren. Het wordt ook wel de slaap van de yogi’s genoemd. Eén sessie staat gelijk aan drie uur slaap. In deze sessie maak je kennis met Reiki van Laura. 

Reiki de la Rie
Reiki staat voor universele levensenergie en is een helende handoplegging. Deze techniek is gebaseerd op de bevindingen van Mikao Usui en is vastgelegd in zijn Usui Shiki Ryoho healingsysteem. Tijdens een behandeling onderga je een aaneenschakeling van zachte handposities op diverse plekken aan de voor- en achterzijde van het lichaam waardoor je in diepe ontspanning raakt.

De aanraking is zacht, licht en comfortabel. Je kunt sensaties ervaren als warmte, tintelingen, koude of trillingen op de plek die behandelt wordt of in andere delen van het lichaam. Door de diepe rust en ontspanning die je ervaart, ontstaat er ruimte in het lichaam die kan helpen bij het verwerken van bepaalde emoties, fysieke pijn of bij het verkrijgen of bewust worden van bepaalde inzichten.

Iedere donderdagavond is Laura van Reiki de la Rie te vinden in de praktijkruimte. 

Wanneer: vrijdag 30 augustus, 19:00 - 21:00u
Waar: YOGAJUF studio, Pretorialaan 33b Rotterdam Zuid
Yogajuf: Daniella & Laura
Investering: €20,- voor leden, €25,- voor niet-leden

Daniella Vons