YOGAJUF 1 JAAR | Gratis lessen

Dit jaar is echt ontzettend snel gegaan! Van 1 yogajuf en 8 lessen per week naar 5 yogajuffen en 16 yogalessen per week! Dat gaan we vieren!
Op 7 september kun jij je voor één van de gratis lessen inschrijven, ben je al lid dan is dit de dag om iemand mee te nemen.

Read More
Daniella Vons
2 AUG XTRA | Yoga Nidra & Hoofdmassage

Tijdens Yoga Nidra doe je geen ingewikkelde poses, maar wordt je liggend door middel van een geleide meditatie in de staat tussen wakker en slapen gebracht. Deze staat helpt je om je onderbewuste te programmeren. Het wordt ook wel de slaap van de yogi’s genoemd. Eén sessie staat gelijk aan drie uur slaap.

Read More
Daniella Vons
MAANDELIJKS | Bevallen met Hypnobirthing

Deze eendaagse Hypnobirthing cursus zal je volledig voorbereiden op een ontspannen geboorte waarin je volledig op je intuïtie leert vertrouwen. Een voordeel van het volgen van de cursus in een groep is dat je andere stellen ontmoet in de omgeving, die zich in dezelfde, geweldige fase van hun leven bevinden. Je kunt al meedoen met de cursus vanaf de 20e week van je zwangerschap.

Read More
Daniella Vons
31 AUG Workshop | Aandacht voor adem

Ademen doe je de hele dag door, want zonder adem geen leven. Maar we ademen nauwelijks bewust. Terwijl er zo veel belangrijke informatie in je ademhaling zit. Waar de ademhaling plaatsvindt, hoog of laag, vertelt je veel over hoe het met je gaat. Waar we de adem vasthouden, houden we vaak ook spanning vast. Bewust ademen heeft veel gezondheidsvoordelen en verlaagd onder andere ons stresshormoon.

Read More
Daniella Vons
30 AUG XTRA | Yoga Nidra & Reiki

Tijdens Yoga Nidra doe je geen ingewikkelde poses, maar wordt je liggend door middel van een geleide meditatie in de staat tussen wakker en slapen gebracht. Deze staat helpt je om je onderbewuste te programmeren. Het wordt ook wel de slaap van de yogi’s genoemd. Eén sessie staat gelijk aan drie uur slaap. In deze sessie maak je kennis met Reiki van Laura. 

Read More
Daniella Vons