Daniella geeft de les in een prettige en ongedwongen manier. Iedereen kan binnen zijn eigen mogelijkheden en tempo mee doen. Zeker een aanrader als je kennis wilt maken met yoga.
— Matthijs

Voor mij de eerste keer dat ik een yogales volgde. Ik was zelf wat sceptisch en dacht dat het misschien een beetje zweverig zou zijn. Maar dat was het totaal niet. Daniella doet het echt heel erg goed, ik werd er helemaal rustig van. Normaliter heb ik erg veel moeite om te kunnen ontspannen maar door de yogales van Daniella lukte dit wel. Ik voelde me erna heel fijn!
— Tim

Daniella weet een goede, veilige sfeer te creëeren en heeft een fijne manier van lesgeven. Ze houdt rekening met iedereens kunnen. Na de les, die een goede balans was tussen inspanning en ontspanning, voelde ik me erg relaxed.
— Stefan

De proefles van Daniella was mijn eerste echte ervaring met yoga en is me erg goed bevallen. De les had een prima opbouw naar de verschillende yoga standen toe en gaf de mogelijkheid om er naar eigen kunnen goed aan mee te doen. Ik had een kleine knieblessure toen ik begon en die is alleen maar beter geworden!
— Frits