De praktijkruimte

 
 
Logo KiemPraktijk 1.1 271118.jpg

Shiatsu

door Dennis Kerckhoffs - Alle vormen van groei beginnen met een moment van contact. Zo begint een zaadje pas met ontkiemen nadat het in aanraking is gekomen met water. Een leerling maakt vooruitgang dankzij de interactie met diens docent. En aan de kern van zelfontwikkeling ligt het contact met je (innerlijke) zelf.

In Shiatsu (Japans voor vingerdruk) massage staat contact maken centraal. In wezen begint dat bij jezelf met het (h)erkennen van een lichamelijke, emotionele of mentale behoefte om balans te creëren. Vervolgens kan de holistische benadering van Shiatsu massage daaraan bijdragen door diepe ontspanning te bieden en de zelfhelende capaciteiten van het lichaam-geestcomplex te activeren.

E: info@kiempraktijk.nl
M: 06-51881064

Ma, di, vr 10:00 – 17:00  
Woensdag 17:00 – 21:00 bij YOGAJUF
Donderdag 10:00 – 20:00

 

Thaise massage

door Lichun Tseng - Thai yoga massage, Nuad Bo-Rarn, is an ancient healing system with influences from Chinese acupressure, Indian Ayurvedic principles, and assisted yoga postures. Nuad Bo-Rarn means "ancient massage", or "ancient healing way" and is a key component of Traditional Thai Medicine, a holistic approach to healing the body, mind, and spirit.

During Thai Yoga Massage, the recipient remains clothed, wearing loose, comfortable clothes and lying on a mat on the floor. No oil is used in this massage. This therapeutic style of massage combines soft tissue manipulation techniques, assisted yoga postures, breathing and meditation to bring the body into a state of deep relaxation.

E: riverleafriver@gmail.com
T: 06-25391252

Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 11:00 - 18:00 bij YOGAJUF
Zaterdag 10:00 - 14:00

riverleaflogo.jpg
 
FB profiel.png

Reiki

door Laura de la Rie - Reiki staat voor universele levensenergie en is een helende handoplegging. Deze techniek is gebaseerd op de bevindingen van Mikao Usui en is vastgelegd in zijn Usui Shiki Ryoho healingsystem. Tijdens een behandeling ondergaat u een aaneenschakeling van zachte handposities op diverse plekken aan de voor- en achterzijde van het lichaam waardoor u in diepe ontspanning raakt.

De aanraking is zacht, licht en comfortabel. U kunt sensaties ervaren als warmte, tintelingen, koude of trillingen op de plek die behandelt wordt of in andere delen van het lichaam. Door de diepe rust en ontspanning die u ervaart, ontstaat er ruimte in het lichaam die kan helpen bij het verwerken van bepaalde emoties, fysieke pijn of bij het verkrijgen of bewust worden van bepaalde inzichten.

Heb je vragen, ben je nieuwsgierig of wil je in contact komen? Ik kom graag met jou in verbinding.

E: info@lauradelarie.nl 
T: 06-14837508

Donderdag 17:00 – 21:00 bij YOGAJUF
(Voor afspraken op een andere dag kunt u contact met mij opnemen)