Karma Club

 

Zorg jij altijd maar voor anderen? Dan is het vast makkelijk om jezelf te vergeten. Heb je moeite met alle ballen hoog te houden? Maak dan eens tijd voor jezelf. Heb je lichamelijke klachten, kun je moeilijk in slaap komen en voel je de stress iedere dag weer door je lichaam gaan? Dan heb ik iets voor je! 

In 2018 opende ik yogastudio YOGAJUF aan de Pretorialaan op Zuid en met mijn sociale lidmaatschappen is het mogelijk om gratis lessen te komen volgen. Ik noem dit ‘Karmalessen’.

Karma is een belangrijk concept uit de yogafilosofie. Het betekent dat je handelt zonder dat je daar iets voor terug verwacht. Het is dus niet belangrijk wat de uitkomst van je acties is. De leden van YOGAJUF betalen voor een gratis les voor anderen die yoga heel hard nodig hebben, maar het niet kunnen betalen.  

Voor jou.

Jij kunt gebruik maken van deze lessen. Je hoeft er niets voor terug te doen.

Nu ligt eerst de focus op jouw herstel. 

Wil jij een les proberen? Geef je hieronder dan eerst op voor een gratis proefles en kom eens in de studio kijken of de lessen jou kunnen helpen.

Laat me na de les weten of je gebruik wilt maken van de karmalessen. Je hoeft me niets te vertellen over je persoonlijke situatie, dat gaat mij helemaal niets aan. Laat me wel weten of je lichamelijke klachten hebt, daar kan de docente je in de les wel mee helpen. 

 
 
 

Ik werk samen met…

 
fb_hum_logo.jpg

Stichting Humanitas voert in opdracht van de gemeente Rotterdam het welzijnswerk uit in het gebied Feijenoord.

mamas-garden-rotterdam-zuid.jpg

Mama's Garden is een ontmoetingsplaats voor (aanstaande) moeders op Rotterdam Zuid.

5a868ba11a47200001d82eb2_stadstrainers_logo (1).jpg

Stadstrainers zorgt ervoor dat stadsbewoners zich als mens gehoord en gezien voelen en daardoor het benodigde zelfvertrouwen ontwikkelen om mee te doen.