Karma Club

 

Een lidmaatschap bij de studio neem je niet alleen voor jezelf. We reizen de wereld over, zien de beelden van armoede in verre landen. Bij het zien van de beelden willen we heel graag helpen maar weten vaak niet hoe. Daarnaast hebben we over het algemeen het idee dat alleen in verre landen armoede heerst.

Op dit moment leeft 15,3% van de huishoudens in Rotterdam in armoede. Een groot deel daarvan leeft in Rotterdam Zuid. Helpen kan dus ook bij jou om de hoek. Er is in deze gezinnen geen geld voor beweging en ontspanning. Terwijl deze buren met grote zorgen yoga juist het hardst nodig hebben.

Yoga helpt je door moeilijke tijden bijvoorbeeld tijdens een burnout, werkloosheid, ziekte, scheiding schulden of andere zorgen. Dit zijn ook de momenten dat een yogales een grote aanslag op je uitgaven kan zijn. Terwijl je in goede tijden wellicht genoeg over hebt om met anderen te delen.

In een YOGAJUF-lidmaatschap zit een extra les verwerkt, een karmales, die we weg kunnen geven aan iemand in de buurt die de les niet kan betalen. Word je lid van studio YOGAJUF, dan wordt je ook lid van de Karma Club en maak je het mogelijk om mensen uit de buurt te helpen met een extra ontspannen momentje die hun zorgen helpt vergeten.

We werken samen met Zorg en Welzijn organisatieHumanitas, vrijwilligers organisatie Mama’s Garden en sociaal ondernemerStadstrainers om ervoor te zorgen dat de lessen op de juiste plek terecht komen.

Wil jij helpen? >> Word hier lid!

 
 
 
 
fb_hum_logo.jpg

Stichting Humanitas voert in opdracht van de gemeente Rotterdam het welzijnswerk uit in het gebied Feijenoord.

mamas-garden-rotterdam-zuid.jpg

Mama's Garden is een ontmoetingsplaats voor (aanstaande) moeders op Rotterdam Zuid.

5a868ba11a47200001d82eb2_stadstrainers_logo (1).jpg

Stadstrainers zorgt ervoor dat stadsbewoners zich als mens gehoord en gezien voelen en daardoor het benodigde zelfvertrouwen ontwikkelen om mee te doen.