Ontspannen

bevallen

met

Hypnobirthing
Yoga & Meditatie

Untitled design (3).png
 
 

Iedere maand start er een nieuwe Hypnobirthing cursus door eigenaar van yogastudio YOGAJUF Daniella.

Deze eendaagse Hypnobirthing cursus zal je volledig voorbereiden op een ontspannen geboorte waarin je volledig op je intuïtie leert vertrouwen. Een voordeel van het volgen van de cursus in een groep is dat je andere stellen ontmoet in de omgeving, die zich in dezelfde, geweldige fase van hun leven bevinden. Je kunt al meedoen met de cursus vanaf de 20e week van je zwangerschap.

 
Yogajuf_vGilst_2018-2_08.jpg

Wil je eerst meer weten over wat Hypnobirthing kan betekenen tijdens jouw bevalling?

 

“Kan mijn partner deelnemen aan de cursus?”

Het is zeker aan te raden je partner, of degene die aanwezig is tijdens je bevalling, deel te laten nemen aan de cursus. Het is van belang dat je goed wordt ondersteund tijdens je zwangerschap en je bevalling. In de cursus bespreken we een actieve rol voor de partner. Aan het einde van de dag zijn jullie een sterk team.

“Wat zijn de kosten?”

De kosten voor deze eendaagse cursus zijn €275,- incl. cursushandleiding, ontspanningsoefeningen en meditatie mp3’s. Je wordt uitgenodigd voor een besloten groep op Facebook waar deelnemers van de cursus hun positieve bevallingsverhalen delen.

“Ga ik door de cursus echt pijnvrij bevallen?”

In de cursus wordt uitgebreid uitgelegd wat jouw lichaam doet tijdens je bevalling. Je leert wat pijn is en hoe het ontstaat. Er kan geen garantie gegeven worden voor een volledig pijnvrije bevalling, maar je leert wel hoe je er kalm en ontspannen mee om kan gaan en waarom dat zo belangrijk is. Een vaardigheid waar je niet alleen tijdens je bevalling wat aan gaat hebben, maar ook in de rest van je leven.

“En wat gaan we verder dan doen?”

In tegenstelling tot wat je op televisie en in films hebt gezien is het belangrijkste van een bevalling dat jij je kunt ontspannen. Als ervaren yogadocent en kersverse moeder leer ik je, hoe je kunt ontspannen tijdens je bevalling met diverse ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen die je gedurende je zwangerschap kunt oefenen. De cursus is zeker geen pufclubje, maar een echt zen momentje.
Verder zullen we het hebben over de plekken wáár je kunt bevallen, welke eventuele medische interventies kunnen optreden en hoe je hier geïnformeerd, de juiste beslissingen over kunt nemen.

Je leert meer over de verschillende fases van je bevalling zodat je precies weet wat je kunt verwachten, en daardoor alles wat je hebt geleerd, zonder enige moeite in praktijk kunt brengen. Staat jou een medische bevalling te wachten? Dan zul je leren hoe je hier een zo positief mogelijke ervaring van kan maken.
Je zal de cursus compleet geïnformeerd, vol zelfvertrouwen en enthousiasme verlaten. Als man zou je willen dat je zelf zou mogen bevallen.

Data

15 september 2019 - 10:00 - 16:00u
13 oktober 2019 - 10:00 - 16:00u
17 november 2019 - 10:00 - 16:00u
8 december 2019 - 10:00 - 16:00u

Locatie

Yogastudio Yogajuf
Pretorialaan 33b , Rotterdam-Zuid

“Hoe kan ik reserveren?”

Klik op onderstaande button en vul het inschrijfformulier in, je wordt vervolgens doorverwezen naar de betaalpagina. De betaling is verplicht om er zeker van te zijn dat je kunt deelnemen aan de cursus. Is de datum dat je beschikbaar bent volgeboekt, mail dan naar daniella@yogajuf.com.
Restitutie van het cursusbedrag is alleen mogelijk als de bevalling eerder plaatsvindt dan de geplande cursus, baby’s komen namelijk precies op het moment dat zij er klaar voor zijn en daar hebben we weinig invloed op.

Voor meer informatie en andere positieve bevallingsverhalen volg Daniella op instagram @daniellavons.

Privécursus

De cursus kan ook als privécursus worden aangeboden als je liever in je eigen vertrouwde omgeving en op je eigen gekozen tijdstip zou willen afspreken. Stuur een mail naar daniella@yogajuf.com met je aanvraag.