Daniella

“Ik maakte reizen naar India, bestudeerde de yogafilosofie,  probeerde verschillende yoga technieken uit, ik danste de blaren op mijn voeten, huilde  de ogen uit mijn hoofd in retreats over de hele wereld, ik zat tien dagen stil en dat allemaal met één doel: rust in mijn hoofd.

De afgelopen jaren veranderde ik mijn strategie van altijd een plan b hebben, voor het geval er iets mis ging, naar vertrouwen dat ik de kracht heb te dealen met alles dat op m’n pad komt.

Ik liet heel veel achter me, zoals heel veel angsten, de corporate wereld en alle verwachtingen die mij tegenhielden te genieten van alles dat ik heb.

Je bent uitgenodigd om onderdeel uit te maken van mijn nieuwe avontuur: dé nieuwste yogastudio op Rotterdam Zuid in de Pretorialaan 33b. De studio waar je dit alles ook mag gaan beleven, waar ik wil dat jij je veilig en welkom voelt en goed voor jezelf zorgt of leert zorgen. Waar je kunt delen en je mag nemen wat je nodig hebt. Geniet ervan!”

Daniella

Daniella Vons