Melissa

Melissa kwam tijdens een burn-out in aanraking met yoga: “Tijdens mijn studieperiode kwam ik in aanraking met Mindfulness & Yoga. Ik volgde de training Mindfulness Based Stress Reduction  Niet veel later belandde ik in een burn-out. Yoga lessen volgen stond al een tijdje op mijn lijstje maar nu gunde ik mezelf er pas echt de tijd en ruimte voor!”

Read More
Daniella Vons
Charlotte

Charlotte kwam via haar ouders in contact met yoga. Zij deden Bikram yoga: ”Mijn vader vroeg of ik het leuk vond een keer mee te gaan en zo geschiedde. Ik vond de eerste les best heftig, omdat het 40 graden in de ruimte was. Ik was wel meteen verkocht. Ik vond yoga meteen heerlijk. De ontspanning zoeken in de inspanning sprak me meteen aan en ik vond het gevoel na de les zo heerlijk. Dat smaakte naar meer.” Sindsdien is yoga niet meer uit haar leven verdwenen.

Read More
Daniella Vons
Daniella

“Ik maakte reizen naar India, bestudeerde de yogafilosofie,  probeerde verschillende yoga technieken uit, ik danste de blaren op mijn voeten, huilde  de ogen uit mijn hoofd in retreats over de hele wereld, ik zat tien dagen stil en dat allemaal met één doel: rust in mijn hoofd.”

Read More
Daniella Vons
Kira

In de les van Kira wordt gewerkt aan beter bewustzijn van je hele lichaam: “Belangrijk vind ik ook dat je je eigen grenzen leert kennen en aanhoudt. Ieder mens, ieder lichaam is anders en het gaat niet om presteren. Het is heerlijk om met je aandacht vanuit je hoofd in je lichaam te komen. Yoga houdt je lichaam en geest soepel en krachtig.”

Read More
DocentenDaniella Vons
Monique

Na een les van Monique verlaat je de zaal vol van zelfrespect en blijdschap. “We leven in een samenleving die zich voedt met onze onzekerheden en deze constant laat groeien. Ik hoop dat mijn yogalessen mensen helpt om dicht bij zichzelf te komen en te blijven en vanuit hier rust en warmte uit te stralen naar de wereld om hen heen.”

Read More
DocentenDaniella Vons
Lilian

Lilian zorgt ervoor dat je wat van haar lessen mee kunt nemen in het dagelijks leven: “Soms komt het door iets wat ik zei of door de rust of de ontspanning.” Maar het liefst laat ze je ervaren wat zij zelf ook heeft ervaren in fijne yogalessen: “Alles is er al en alles is goed zoals het is.”

Read More
DocentenDaniella Vons